Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε:

Το δίκτυο δημιουργήθηκε από πρωτοβουλία μιας παρέας ατόμων που κοινός τους στόχος είναι ο πειραματισμός και η παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών πάνω σε τεχνολογίες δικτύων. Ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποτελεί για εμάς να σας προσφέρουμε υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών σας, χωρίς κάποιο κόστος εκ μέρους σας απλά και μόνο για να βλέπουμε και να απολαμβάνουμε τη συντροφιά σας στο δίκτυό μας. Για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του δικτύου μας μονόδρομο αποτελεί και η δική σας συνδρομή σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας που είναι έτοιμο να σας βοηθήσει για καθετί σας απασχολεί ή σας ενοχλεί. Γι΄αυτό λοιπόν σας συστήνουμε να λάβετε σοβαρά υπ’ όψην σας τους κανόνες, τους περιορισμούς και τις συστάσεις του δικτύου μας. Τέλος, αν έχετε απορίες σε ό,τι αφορά το δίκτυο μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο επίσημο κανάλι για υποστήριξη του δικτύου μας (#help).

Τι σας προσφέρει το δικτυό μας:

Σκοπός του δικτύου μας είναι να σας προσφέρουμε γρήγορο και άμεσο chat στα διάφορα θεματικά rooms χωρίς καμία εγγραφή. Βρείτε μέσω των κατηγοριών μας το room που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Συζητείστε, Κάνετε φίλους, Ρωτήστε αυτό που σας απασχολεί και πάρτε άμεση απάντηση ή Δημιουργείστε το δικό σας θεματικό Chat Room.

Υπηρεσία chat room για websites:

Aν θέλετε να δημιουργήσετε αυτόνομο Webchat για την ιστοσελίδα σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο κανάλι #opers ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας.